Виолета Марковска празнува рожден ден с танц в Dancing Stars
Виолета Марковска празнува рожден ден с танц в Dancing Stars / Нова тв

Виолета Марковска празнува рождения си ден на най-бляскавата сцена в ефира - тази на Dancing Stars. Първата партньорка на Наско Месечков в Dancing Stars отново ще застане до него на дансинга, за да представят романтична румба.

„Месечков ми взе здравето, бях забравила какво е" - написа Вили в своя профил във Facebook. Танцът е напълно нов и Вили си припомнила какво е да танцува с Наско Месечков - той е взискателен, дисциплиниран и перфекционист. Тя е фен на шоуто, в което самата тя се класира на второ място.

„Тази година кастингът е изключително силен, всички танцуват прекрасно, въпреки че не са професионалисти. Довечера ще представим много ефектна румба", обеща Вили Марковска и допълни, че толкова се вълнува по време на танца си, че не „знае къде се намира". Разбира се, най-много стиска палци на Нели и Наско, но харесва всички двойки.

СНИМКИ: „Най-запомнящата се година в моя живот" в Dancing Stars

Другата изненада в деня на елиминации в Dancing Stars ще бъдат Салваторе Тодаро и Виолета Янева. Те са първата в историята на състезателните танци в България двойка, която се класира на финал на Световното първенство при състезатели над 19 години. Те ще демонстрират своите танцувални умения пред всички зрители на Нова телевизия с романтичен валс.

А коя от осемте двойки ще отпадне днес, ще разберем от 20.00 часа по Нова. Тогава ще научим и каква отборна задача ще даде на участниците Илиана Раева.

Виолета Марковска празнува рожден ден с танц в Dancing Stars
netinfo