Община и Област в задочен спор заради Кайлъка
Община и Област в задочен спор заради Кайлъка / dariknews

Община и Област в задочен спор заради "Кайлъка"
netinfo

Как и с какви техники украсихме яйцето на "Посредник", къде можете да
го видите и да се снимате с него

Кои двама плевенчани и с какви аргументи са предложени за
почетни граждани

Може ли забележка да не се ползва двор за тоалетна да ви
донесе побой и фрактура

Кой клуб подари велостойки и ги постави на възлови места в Плевен

За кого организираха в НУИ"Панайот Пипков" пред Великден
благотворителен концерт

В кой спорт победихме, в кой отстъпихме през празниците и в
кой домакинстваме във вторник и в сряда

Община и Област в задочен спор заради "Кайлъка"
netinfo
От страниците на новия брой от вторник на ежедневника „Посоки":

Преглеждат ученици за гръбначни изкривявания - Всички четвъртокласници в Плевен ще бъдат прегледани от специалисти за това, имат ли гръбначни изкривявания. Инициативата е на Лайънс клуб - Плевен и в нея са включени студенти от четвърти и пети курс на Медицинския университет

Община и Област в задочен спор заради Кайлъка - Поддръжката на обектите в парка е ангажимент на областната администрация, заявиха от местната управа

Посланици на четири държави ще обсъждат в Плевен проблема с трафика на хора. Градът ни е избран за домакин на Третата национална конференция на кризисните центрове за жертви на насилие в България.

До края на април декларираме данъци за първото тримесечие, съобщава още „Посоки"

Козунаци за Великден получиха жители от цялата Плевенска област. Танцьорите от „Нашенчета" ще представят богатството на българския фолклор в Полша.

Деца оставиха отпечатъци от дланите си върху свитъци с пожелания

Маркират пешеходните пътеки с устойчива боя. Методът гарантира трайност до 3 години, към основния материал - боята, се добавя и втвърдител

Баскетбол: Рилски спортист разпиля Спартак
Футбол: Локомотив (Горна Оряховица) „дерайлира" в Плевен

Община и Област в задочен спор заради "Кайлъка"
netinfo

„Общината запуши „пробойните" в бившето школо „Марин Дринов", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". След публикация на вестника вратите и решетките са здраво укрепени, има СОТ и жива охрана.

„Нова Плама" отива в историята след 16-годишна съдебна сага", съобщава материал на стр. 3. От него става ясно, че дружеството се заличава от Търговския регистър и всичките му вещи са продадени.

Под заглавието „Стари муцуни и новоизлюпени партии в политическия шейкър за евровота" на стр. 4 можете да прочетете за ключови фигури от СДС прегърнали Меглена Кунева и Николай Бареков.

На страницата за бизнес пише как кражбите по селата отказват хората да гледат агнета, за инвестицията от 100 хил. лв. на мотофедерацията в новото трасе на Гривица, а водещият материал е посветен на плевенската фирма „Алуком", чиито пазари са изцяло в чужбина.
„Родители вземат кредити, за да купят инсулинови помпи на болните си деца", пише изданието на стр. 6.

На страницата „Артседмица" можете да прочетете за Василена Серафимова, която изправи на крака публиката в „Карнеги хол".
„Граматиката не е проста система от правила, тя е кодирано мислене", заявява пред седмичника Мариана Найденова. Тя е старши преподавател по български език за чужденци в МУ - Плевен и наскоро излезе от печат първата й книга.

„Източноправославният плевенчанин е предимно празничен християнин", казва отец Антон от църквата „Св. Параскева" в навечерието на Великден в материал на стр. 9.

Стр. 15, както винаги предлага богата спортна информация, а на „шарената" 16-та Николай Иванов от етно група „ОМ" споделя, че „Ние слушаме чалга, а по целия свят хората се опитват да пеят наш фолклор".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.