ВенЗи напусна завинаги сцената на Dancing Stars 2014
ВенЗи напусна завинаги сцената на Dancing Stars 2014 / снимки: Нова телевизия

Инфарктни елиминации и шокиращи обрати на сцената на Dancing Stars 2014.
Любимците на публиката и доскоро двойката с най-голям зрителски вот, ВенЗи и Ралица, напуснаха завинаги най-бляскавия дансинг в България.

Не две, а три двойки се изправиха тази вечер в безмилостна танцувална битка.
ВенЗи и Ралица, Антон и Дорина и Елена и Деан, танцуваха сякаш за последно. За съжаление, за ВенЗи, това наистина се оказа факт.

Най-лъчезарната усмивка заложи на съвсем нова чарлстон хореография. ВенЗи и Ралица се появиха с боксови ръкавици на дансинга и буквално нокаутираха с изпълнението си. „Не изпускам нито един епизод от това шоу и съм тук, за да подкрепя ВенЗи!”, заяви Драго Симеонов, който разпалено апелираше за ВенЗи и Ралица.

Но това се оказа недостатъчно, за да може двойката симпатяги да остане в безкомпромисното шоу.

Холивудската звезда Антон Касабов заложи на сигурното и представи любимия си джайв. Танцът може и да не бе нов, но на сцената излезе един съвсем нов Антон - артистичен, усмихнат, освободен.

На въпроса какво от България му липсва в Америка, Антон отвърна: „Липсва ми приятелството, баницата, бозата. Откакто съм си в България всеки ден ям баница с боза”, усмихна се трикратният световен шампион.

„Той няма да го каже, но аз мисля, че на Антон му липсва едно „благодаря” от България”, намеси се неговата танцувална половинка, Дорина.



Голямата изненада на дансинга безспорно бе хубавата Елена. Красавицата бе пратена на дъното на класацията, с невижданата до момента оценка от 1, с която Алфредо я наказа в миналия епизод.

Тази вечер, уж неуверената и скромна Елена, направо помете всичко по пътя си. Тя и партньорът й бяха заложили на нова хореография и подпалиха сцената с шоуденса си с хип хоп елементи.

За първи път, член на журито става от катедрата, за да поздрави участник. „Онемях!”, успя само да каже Галена Великова, след като стана и отиде да прегърне Елена и Деан.
„Много бесен танц!”, възхити се и Христо Мутафчиев.

За да бъдат до нея, в публиката бяха Елен Колева и Илиан - приятелят на Елена, който се показва в публичното пространство за първи път. Дори и критичният Алфредо Торес възкликна: „Много добЛе” и прегърна развълнуваната Елена.

„Аз мога само да благодаря на г-н Торес. Човек, който не приема критика, няма как да върви напред”, сподели Елена.

Зрителите имаха удоволствието и да се насладят отново на Михаела и Светльо, които по традиция представиха за втори път хореографията си, която във вторник грабна титлата „Танц на седмицата”.

Какви още вълнуващи изненади ни очакват, ще се поддадат ли звездите на огромното напрежение, кой ще се справи най-добре с предизвикателството на Галена?

Зрителите ще разберат всичко това във вторник, 22 април, от 20.00 ч., в ефира на Нова.