Ливърпул пак се сети за националния вратар на Мексико
Ливърпул пак се сети за националния вратар на Мексико / Gulliver/Getty Images

Ръководството на Ливърпул отново е възобновило интереса си към вратаря на Аячо Гилермо Очоа, след като мексиканският национал разкри, че е готов да изслуша оферти от Англия и Италия.

28-годишният футболист попадна в полезрението на мърсисайдци преди началото на сезона, когато мениджърът Брендън Роджърс търсеше алтернатива на неубедителния Хосе Рейна. В крайна сметка наставникът се спря на Симон Миньоле, а испанецът бе пратен под наем в Наполи.

Досега Очоа бе останал на заден план в плановете на Ливърпул, но предвид изтичащия му договор северноамериканецът се превръща в апетитна хапка. „В момента преценявам няколко различни оферти от различни страни. Във Франция съм от 3 години и ми харесва начинът, по който тукашното първенство се развива. Аз обаче искам да се пробвам и другаде“, откровен бе Очоа.

„В момента нямам договорка с никого и съм готов да изслушам всички предложения, за да си избера най-доброто. Моят агент се занимава с всичко и не изключвам бъдеще в Италия или Англия“, завърши вратарят.