Само 32,25 лв. останаха по сметката на „Нова Плама
Само 32,25 лв. останаха по сметката на „Нова Плама / dariknews

Само 3225 лв останаха по сметката на Нова Плама"
netinfo

Кой печели необявеното тази година Великденско съревнование - Кокошката или заекът
При какви разрешения и забрани работи новият асансьор в
Панорама "Плевенска епопея"
Кога е крайният срок за подаване на документи за директор
на театър "Иван Радоев"
Кой реши да раздава в училища исторически календар с
България на три морета
Защо Окръжният съд остави под стража задържан за изнасилване и
какво видяха посетителите в Деня на отворени врати
Децата са склонни да вършат бели, но трябва внимателно и с обич да им
правим забележки, смята плевенска поетеса

Само 3225 лв останаха по сметката на Нова Плама"
netinfo

Заключително събрание на кредиторите на бившата рафинерия прие доклада на кредиторите за изплатените суми, до дни съдът излиза с решение за края на емблематичната плевенска фирма

Около 45 млн. лева са общо изплатените суми на кредиторите на бившата рафинерия „Нова Плама" от двете сметки за разпределение на парите от осребреното имущество на емблематичната плевенска фирма. На този етап по сметката на рафинерията са останали само 32 лв. и 25 ст., от които 12 лв. ще отидат за такси, докато влезе в сила решение за приключване на производството, и 20 лв. за закриване на фирмената сметка.

Най-старателните в чистенето на Плевен с подарък - фиданки

Най-старателните в чистенето на Плевен на 26 април ще получат подарък от Общината - фиданки. Това съобщиха от пресцентъра на местната управа. И тази година Община Плевен подкрепя кампанията „Да изчистим България". Вече се създава организация за обявения ден 26 април /събота/, като се осигуряват материали - чували и ръкавици, за желаещите да се включат.

В Червен бряг - Неизвестен гърмя напосоки в Пети квартал

Неизвестен е стрелял в посока на паркиран лек автомобил „Ауди А 8" до кръстовище, образувано от улиците "Братя Миладинови" и "Л. Ръжанов" в Пети квартал на Червен бряг. Инцидентът е станал на 15 април около 12.45 часа, съобщават от пресцентъра на полицията.

ПГ по транспорт с републиканска титла от състезание за най-добър млад автомонтьор

Отборът на ПГ по транспорт „Проф. Цветан Лазаров" - гр. Плевен е републиканският първенец в националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС". За успеха на плевенския тим съобщиха от професионалната гимназия.
Националната надпревара се проведе в дните от 10 до 12 април в гр. Варна. В състезанието тази година участваха 7 отбора от ученици от 11 и 12 класове от 80 професионални гимназии в направление транспорт.

Само 3225 лв останаха по сметката на Нова Плама"
netinfo
Първоначалните шест версии за опита за палеж на вратата на апартамента, в който живее директорът на плевенската полиция Йордан Каменов, са сведени до две, пише регионалният вестник „Зетра" в материал за второто посегателството срещу жилището му.

С три нови плочи нарасна броят на мемориалите в Алеята на космонавтите в Ловеч. По повод 35-годишнината от първия български полет в Космоса в Ловеч пристигнаха седем космонавти, съобщава вестникът. Син узна къде е гробът на баща му след 72 години благодарение на стоматолог от Македония и плевенския историк Красимир Петров, разказва „Зетра".

Непокътната римска баня е открита при започналите разкопки на Националния исторически музей в римската крайпътна станция Состра в близост до град Троян. Деветашката пещера е включена в националното движение „Опознай България - 100 национални туристически обекта".

"Трябва да се насърчи и предприемаческата култура на хората", обяви вицепремиерът Даниела Бобева в Ловеч. В Плевен пък зам-министърът на образованието Атанаска Тенева обяви, че професионалното образование трябва да се приближи до потребностите на пазара на труда.

„Синя зона" за паркиране ще бъде въведена от 1 май тази година в Ловеч. Заради липса на стандарт за финансиране и клинична пътека за долекуване 13 отделения в страната стоят затворени, стана ясно на среща с народните представители Лиляна Павлова и Николай Нанков.

Само 3225 лв останаха по сметката на Нова Плама"
netinfo