Мъж загина на място при катастрофа
Мъж загина на място при катастрофа / netinfo

Мъж загина на място при тежък пътен инцидент тази сутрин, съобщават от полицията. Към 7,30 в участъка Садово-Чешнигирово, лек автомобил „Фолксваген” навлиза в лентата за насрещно движение и блъска челно „Пежо Боксер”. На място загива шофьорът на "Фолксваген"-а. Засега от полицията не дават повече подробности за инцидента. Работата по случая продължава. Очаквайте подробности по-късно.

19-годишен шофьор от Пазарджик се блъсна и избяга на Околовръстното шосе на Пловдив. Към 5 часа вчера, лека кола „Форд” излиза от пътното платно и се блъска в крайпътен знак и дърво, след което водачът напуска мястото на произшествието. След бързи издирвателни действия, шофьорът е намерен. Леко пострадала при инцидента е 19-годишната пътничка в автомобила. При направения тест с дрегер се установява, че младежът е седнал зад волана с 0,54 промила алкохол в кръвта.

64-годишен пловдивчанин предизвика катастрофа, поради неспазване на пътен знак. Към 11 часа вчера, „Тойота” навлиза в забранена улица и блъска „Форд”, управляван от друг 31-годишен жител на града. Пострадала е 57-годишната пътничка в „Тойота”-та. Тя е откарана в болница и след преглед е освободена за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол от страна на водачите.

Друг 39-годишен шофьор от Пловдив бутна пешеходка и я закара в болница, съобщават от полицията. Към 20 часа снощи, на ул. „Антон Страшимиров”, лека кола „Шкода” блъска 79-годишна баба при движение на заден ход. Пострадалата е откарана от шофьора веднага в лечебно заведение. Тя е прегледана и освободена за домашно лечение.