Световни рок звезди  в журито на конкурса  Black Sea battle of the Bands
Световни рок звезди в журито на конкурса Black Sea battle of the Bands / Bulgarian Live Music

Световно известно жури, заедно с феновете на Kavarna Rock, ще реши кой има потенциала да бъде изгряваща звезда на новата сцена на Black Sea Rock. „Съдиите са избрани не само защото са истински „рок звезди“, но и заради широките им познания по продукциите, звукозаписните сесии и лайв изпълненията. Искаме едни от най-добрите да открият едни от най-добрите“, споделят от Bulgarian Live Music, организатори на Kavarna Rock 2014.

В журито са включени Lenny Wolf – вокал на Kingdom Come, който има успешни записи години наред, както и собствено звукозаписно студио, Derek St. Holmes –вокал и китарист от TED NUGENT , Andi Deris – вокал и текстописец на Helloween, Andi, който е известен с продуцирането на млади таланти, Bobi Rondinelli – барабанист в RAINBOW, BLACK SABBATH, BLUE OYSTER CULT и автор на най-продавания учебник за ударни инструменти “Encyclopedia of double bass drumming”.

Журито ще оценява участниците с оценка от 1 до 5, като единицата ще представлява максималната оценка. Победителят ще открие феста на 28 юни, получавайки възможност да свири на една сцена с Europe, Krokus, Pretty Maids и Uli Jon Roth, както и материална награда от Kavarna Rock. Публиката ще има възможност да излъчи своя банда, която ще свири на една сцена Helloween, Sabaton, Gothard и Jorn. Групата, която бъде най-високо оценена от феновете, ще получи възможността да направи запис в професионално звукозаписно студио.