Милица Гладнишка - третият член на журито в „Като две капки вода
Милица Гладнишка - третият член на журито в „Като две капки вода / netinfo

Любимката на зрителите от първия сезон на „Като две капки вода" Милица Гладнишка се завръща в най-забавното шоу за преобразявания. Този път обаче тя няма да влиза в ролята на световни и наши музикални звезди, а ще оценява изпълненията на 8-те участници.

„Нямам търпение „Като две капки вода" да започне. Само не знам как ще се стърпя да не изляза на сцената и да попея и аз", коментира шеговито Милица и обеща, че ще бъде много справедлива и ще се забавлява от все сърце с новите превъплъщения.

Миналата година тя стана като две капки вода с 12 наши и световни звезди, а сред най-запомнящите й роли бяха тези на Адел - за която продуцентите от Endemol изпратиха специални похвали, на Стивън Тайлър от Аеросмит, Валя Балканска. Милица безапелационно си спечели титлата „Мис усмивка" и възможността да бъде част от журито.

Сега тя застава там до Маги Халваджиян и Хилда Казасян, а членовете на журито тази година ще бъдат четирима.

Как ще се справят новите участници в „Като две капки вода", ще видим на 10 март от 20.00 часа по Нова. А кой ще бъде четвъртият член на журито, ще видим утре в „На кафе", където Маги Халваджиян, Зуека и Рачков ще го обявят.

Милица Гладнишка  третият член на журито в Като две капки вода"
netinfo