„Като две капки вода” разкрива колко Стефании живеят в Стефания Колева
„Като две капки вода” разкрива колко Стефании живеят в Стефания Колева / Нова тв

„За пеене и танци не знам, но с пеенето под душа равна нямам - там съм... много капки вода", така Стефания Колева обобщи своето участие в предаването „Като две капки вода", което започва на 10 март по Нова.

За актрисата най-забавното шоу за преобразявания в ефира ще бъде добър начин да провери колко Стефании живеят в нея. В кръга на шегата Стефания сподели, че най-много би искала да се види в образа на ... Милко Калайджиев или Пласидо Доминго, но към всяка една роля ще подходи с любопитство и професионализъм. Притеснява се от любими музиканти, защото тогава желанието да се получи добре ще бъде най-силно, а това крие опасност.

Мъжките роли пък не са й непознати, в постановката на Народния театър „Херкулес и Авгиевите обори" за малко да бъде разпределена за ролята на Херкулес.

В свободното си време Стефания Колева обича да слуша класика, джаз, рок, алтернативна музика - Selah Sue, Kimbra, Arctic Monkeys, Florence And The Machine... и още много други.

Дали ще й се падне някой от любимите й изпълнители и как ще се справи на сцената на „Като две капки вода", ще разберем от 10 март по Нова.

А всички фенове на невероятните трансформации, които искат да се заредят със страхотно настроение, е важно да знаят, че участниците в „Като две капки вода" ги очакват в залата. Станете част от публиката на телефон 0885 613 3630885 613 363.0885 613 363

Като две капки вода разкрива колко Стефании живеят в Стефания Колева
netinfo