60% от младоженците са спали с поне двама от гостите на сватбата си
60% от младоженците са спали с поне двама от гостите на сватбата си / sxc.hu

Сватбите може да са създадени, за да отпразнуват любовта между двама души, но проведено наскоро проучване разкрива, че в съвременното общество на сватбеното тържество присъстват поне двама бивши сексуални партньори на младоженците.

60% от младоженците, участвали в проучването, признават, че са спали с най-малко двама от гостите на сватбата си. 32 процента от тях споделят, че не биха разкрили истината за "приятелите" си. 12 на сто от анкетираните дори са помолили гостите, които знаят за малката им тайна, да запазят мълчание по темата.

Проучването показва още, че сексът е последното нещо, за което двамата влюбени си мислят в деня на сватбата си. Една четвърт признават, че не са консумирали брака си през първата брачна нощ. 54 на сто посочват като причина силната умора, а един на всеки петима е бил твърде пиян за секс, пише БГНЕС.

Принц Уилям и съпругата му Катрин поканиха на сватбата си общо шест бивши партньори. Сред тях бяха гаджетата на Кейт преди Уилям - Рупърт Финч и Вилем Маркс, както и бившата приятелка на принца - Джека Крейг.

Кралската сватба в снимки