ВИДЕО: Свободното падане на Юнайтед продължава, Гигс си отбеляза първи автогол
ВИДЕО: Свободното падане на Юнайтед продължава, Гигс си отбеляза първи автогол / Gulliver/GettyImages

Безобразното представяне на Манчестър Юнайтед от началото на годината продължава. Отборът на мениджъра Дейвид Мойс записа трета поредна загуба, отстъпвайки на Съндърланд в първи полуфинален мач от турнира за Купата на Лигата в Англия. „Червените дяволи“ паднаха с 1:2 като гости и оставиха много въпросителни за реванша на „Олд Трафорд“.

Освен с поредното поражение за шампионите, мачът ще се запомни и с автогола на ветерана Райън Гигс, който е първи в кариерата му за Манчестър Юнайтед.

През първото полувреме на двубоя двата тима не успяха да направят много чисти положения. Най-доброто бе пред вратата на домакините, когато топката срещна напречната греда след удар на Райън Гигс. Уелсецът бе един от най-добрите на терена за гостите, но имаше злата участ да си отбележи автогол в продължението на първата част. Ветеранът не се ориентира добре при центриране отляво и притиснат от Фил Бардсли заби топката в собствената си мрежа. Веднага след гола, реферът свири и край на първата част.

В началото на втората част, гостите значително увеличиха оборотите и това даде резултат. След няколко добри атаки, Юнайтед стигна до изравнителен гол. Капитанът Неманя Видич се разписа след страхотен удар с глава при центриране от корнер.

След попадението си обаче, „червените дяволи“ отново отстъпиха инициативата, което се оказа фатално. Бившият халф на Манчестър Сити Адам Джонсън успя да спечели дузпа за своя тим, след като надигра Том Клевърли, а футболистът на Юнайтед бе принуден да го фаулира.

Зад топката застана футболистът на Ливърпул Фабио Борини, който не трепна от бялата точка и не остави никакви шансове на Де Хея за 2:1.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ГОЛОВЕ ОТ МАЧА!