Тежка катастрофа във Варна, трима са ранени
Тежка катастрофа във Варна, трима са ранени / Sofia Photo Agency, архив

Трима души са ранени в тежка катастрофа във Варна. Пострадалите са получили различни наранявания и са без опасност за живота, съобщиха за Дарик от Спешна помощ.

Инцидентът е станал около 5 часа тази сутрин на кръстовището на бул. „Сливница” и ул. „Патриарх Евтимий”. Сблъскали са се две коли, уточниха от „Пътна полиция”.

Още 28 пътни произшествия са регистрирани във Варна и региона за изминалото денонощие. При тях са нанесени само щети по автомобилите.

Пътните настилки във Варненска област са сухи. Видимостта е добра, допълват от Областното пътно управление. Времето е облачно със слаб до силен на места вятър. Температурите са от 0 до +4 градуса.

Според варненските синоптици днес ще има променлива, по-често значителна слоеста облачност. В отделни райони видимостта ще е слабо намалена. Вятърът от север в сутрешните часове ще е до умерен, но по-късно след обяд ще се обърне от североизток и чувствително ще отслабне.

Максималните температури са между 1 и 6 градуса, за Варна – около 5. Вълнението на морето е 1-2 бала, а температурата на морската вода - 5-8 градуса.