Златка Райкова снима филм за Съквартирантите в Big Brother
Златка Райкова снима филм за Съквартирантите в Big Brother / Нова тв

Тази вечер зрителите на Нова ТВ ще видят Съквартирантите, заснети не от камерите на Big Brother, а лично от Златка Райкова. След псевдо направена анкета с феновете на Facebook страницата на предаването, Златка Райкова ще получи Мисията да покаже звездите на Big Brother All Stars 2013 през „своите очи". Плеймейтката ще трябва да документира всичко с помощта на малка камера.

Това, което русата красавица не знае, е, че всъщност самата тя ще се превърне в главен герой, след като останалите Съквартиранти получат задачата да провокират всевъзможни емоции в нея. Докато заснема своето видео, Райкова ще покаже най-комичните си и най-драматични превъплъщения, без да подозира конспирацията сред останалите участници и Big Brother.

Златка Райкова снима филм за Съквартирантите в Big Brother
netinfo

След като беше обвинен, че демонстрира пасивност, италианецът Лео ще се амбицира да опровергае изречените обвинения от Съквартирантите. Той ще спретне специален пикник в двора на Къщата, приготвяйки всичко необходимо за комфорта, апетита и доброто настроение на звездите.

Довечера две от най-привлекателните жени в Къщата ще открият сходния си път в любовта. Златка Димитрова и Райна ще споделят една на друга подробности от личния си живот, откривайки много общи неща помежду си. От размислите върху любовта темата ще премине в догадки за реалността извън Къщата.

Златка Райкова снима филм за Съквартирантите в Big Brother
netinfo

Какви спомени ще сближат Златка и Райна и какви ще бъдат настроенията в Къщата преди големия финал на Big Brother All Stars 2013 на 16-ти декември, ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.