Треньорът на Фулъм: Ако някой познава Димитър, това съм аз
Треньорът на Фулъм: Ако някой познава Димитър, това съм аз / Gulliver/Getty Images

Новият мениджър на Фулъм Рене Мойленстийн похвали представянето на българския нападател на тима Димитър Бербатов срещу Тотнъм (1:2). Бившият играч на Манчестър Юнайтед и наставникът се познават добре от предстоя му на „Олд Трафорд“. Според информациите обаче, новият треньор не от феновете на българина.

Въпреки това, Рене Мойленстийн сподели добри думи за играча, като обяви, че не е притеснен от желанието на нападателя да си тръгне от „Крейвън котидж“.

Запитан, дали е притеснен, че Димитър Бербатов може да напусне клуба, наставникът сподели: „Не, не съм.“

„Не съм видял или чул какво е казал, но ако някой познава Димитър, това съм аз. Вижте представянето му от тази вечер и ми кажете дали иска да напусне клуба. Ако той продължава да играе на това ниво, той ще е един от тримата най-добри играчи в лигата“, коментира Рене Мойленстийн пред SkySports.

Димитър Бербатов се представи на ниво срещу бившия си тим – Тотнъм. Бербо показа класа в отиграванията си, като на няколко пъти опита да застраши противниковата врата, но не успя да се разпише. За сметка на това бившият играч на „шпорите“ и Манчестър Юнайтед се отчете с чудесна асистенция при единственото попадение на „котиджърс“.

След мача с Тотнъм наставникът на Фулъм сподели още: „Ние сме много разочаровани, разбира се. Играхме толкова добре, работихме толкова усилено и затова се приема трудно това, че не спечелихме точки. Не мога да моля играчите си за повече, те бяха великолепни.“