Задава се мащабен Черен петък в Grand Mall
Задава се мащабен Черен петък в Grand Mall / Grand Mall

Може ли само един ден да събере всички възможни отстъпки и то под един покрив?

Абмициозният отговор на този въпрос е първата в България масова еднодневна кампания Черен петък (Black Friday), организирана от най-големия варненски търговски център Grand Mall. Денят събитие ще бъде 29.11., а стартовите часове за изгодни покупки са 9.00 ч. за хипермаркет Carrefour и 10.00 ч. за всички останали обекти. Краят на супер намаленията ще дойде точно в 22.00 ч. същия ден.

За тези 12 часа предвидливите посетители на Grand Mall ще могат да се възползват от ексклузивните отстъпки на повече от 100 марки, достигащи до 70 %.

Сред най-търсените се очаква да бъдат специалните предложения на знаковите за модното лице на Варна световни марки, представени единствено в Grand Mall: H&M, Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, LC Waikiki, Humanic.

Добра новина е, че шопингът може да продължи без прекъсване в рамките на този изключителен ден, защото и заведенията на територията на търговския център се включват с горещи оферти за Черния петък: Godzila, BM Rialto, McDonalds, Subway.

Специална книжка, която може да се открие на Информационния щанд на мола, съдържа подробно описание на всички отстъпки и специални предложения за деня.

Подробности за офертите на магазините и заведенията участници в първия масов търговски Черен петък в България могат да се открият и в интернет - в сайта и във Фейсбук страницата на Grand Mall.