Загорчич: Направихме положения, но ни липсваше шанс
Загорчич: Направихме положения, но ни липсваше шанс / LAP.bg

Старши треньорът на Литекс Златомир Загорчич сподели, че липсата на шанс е била причина за тежкото поражение с 1:4 от Левски.

„Направихме положения, липсваше ни шанс, 2 греди. След четвъртия гол на Левски мачът приключи“, сподели сърбинът с български паспорт.

„Много е рано да се каже, дали сме влезли рано. От първото положение ни вкараха гола. Искахме и контролирахме играта през първото полувреме, даже и след втория гол на Левски, който пак бе от статично положение. Направихме 2-3 ситуации за гол, гледаме напред и чакаме следващия мач“, допълни Загорчич.

На пресконференцията след двубоя, младият специалист сподели още: „Лошо развитие за нас, два бързи гола, после опитахме всичко възможно. Имахме ситуации, две греди, но този път шансът не бе на наша страна. Разбрахме се на полувремето да сме по-търпеливи и да опитваме да вкараме бърз гол. Вкарахме един гол, но след четвъртия гол на Левски мачът приключи. Заслужена победа на Левски.“

„Момчетата са много умни, може би тази загуба идва в правилния момент. Първото полувреме контролирахме напълно играта, но нямахме късмет.“

„Когато ти вкарат три гола от статично положение и четвъртият гол е от статично положение, това е липса на концентрация. Ще го оправим. Нищо не показваше преди мача да има изнервеност. Тези два гола малко объркаха нещата“, завърши Загорчич.