Преглед на регионалния печат на 22.11.2013 г.
Преглед на регионалния печат на 22.11.2013 г. / netinfo

„Напрежение в болницата, закриват отделения“ – водещата тема за „Екип 7“ днес. Инфекциозното и кожноотделение в разградската болница ще бъдат закрити от 1 декември, местят секцията по пневмология и фтизиатрия – разказва статията. „Избраха Назифе Сали от Лозница за топ лице на България“. Конкурсът дава право на 19-годишната красавица да участва в редица рекламни кампании и престижни модни събития. “Мъртвите превърнали гробар-атеист във вярващ човек“ – пише на стр. 9 „Екип 7“. Кольо Драганов си е изваял от мрамор свой Исус, който е мускулест здравеняк – разказва статията.

„Д-р Киселов: Ако ни преместят, с отделението е свършено“ – водещата тема за „Лудогорски вестник“. Пречат ни да работим – алармира медикът и оборва тезата на болничната управа, че заболяванията, лекувани в Отделението по пневмология и фтизиатрия вече не са така срещани. „Избираме футболист на годината преди мача с „Левски“ – пише на първа страница „Лудогорски вестник“. Анкетьори ще ни чакат на входовете на стадиона. „Камелия Николова – солист на Биг Бенда на БНР“ – заглавие от първа страница на „Лудогорски вестник“. На 28 ноември тя ще пее на една сцена с Петя Буюклиева, Камелия Тодорова, Орлин Горанов и други известни български изпълнители.

 

„Уникална гробница откри екипът на проф. Диана Гергова“ – водещата тема за „Гледища Днес“. В нея има централен цветен олтар, втори олтар, намерени и магически предмети и кости. „Съветниците от БСП продължават активния диалог с хората от селата – вчера с рейд в Раковски“ – разказва на стр. 3 „Гледища Днес“. В бюджет 2014 за селото ще има 120 000 лв. за ремонти на уличната мрежа, на общоселско събрание трябва да се изготви списък с най-нуждаещите се артерии. „Започнаха безплатните профилактични прегледи в исперихските села, предприети от МБАЛ-Исперих – разказва на стр. 3 „Гледища Днес“.