Черно море в пълен състав за мача с Берое
Черно море в пълен състав за мача с Берое / Beroe.bg

Стари треньорът на Черно море Георги Иванов ще може да използва всичките си футболисти за предстоящия мач срещу Берое в събота. Мачът е на стадион „Тича“ от 13 часа. Тренировката на „моряците“ днес се проведе на стадион „Младост“, за да се запази тревното покритие на клубното съоръжение.Полузащитникът Бекир Расим, който игра четвърт час при поражението с 1:5 на младежките ни национали в евроквалификацията срещу Словения в Стара Загора, ще бъде на разположение на треньора Георги Иванов, информира официалният сайт на тима от „Тича“.

Георги Китанов и Кирил Котев се възстановяват бързо. Надеждите на щаба са те да играят срещу заралии в дербито. Индивидуални занимания правят възстановяващите се от операции Георги Божилов и Стефан Станчев, като от ден на ден те навлизат във все по-добра форма.

Черно море е един от петте клуба в родната ни “А” група, които нямат финансови задължения към БФС. Освен “моряците” чисти пред родната ни централа са още Ботев (Пд), Берое, Славия и Черноморец. На всички останали е изпратено уведомително писмо, с което им е даден 7-дневен срок, в който да изчистят борчовете си, натрупани след решения на Дисциплинарната комисия. Отреденият срок изтича в края на работния ден в петък, 22 ноември. Нередовни са ЦСКА, Локомотив (Сф), Нефтохимик Бс), Левски, Лудогорец, Локомотив (Пд), Пирин (ГД), Литекс и Любимец.

Днес повод да почерпи на „Тича” имаше клубната легенда Тодор Марев. Рекордьорът (422 мача) по участия в мачове за Черно море в А група навърши 59 г. Към благопожеланията на щаба и футболистите се присъединява и Медийна група „Черно море”, се пише още в официалния сайт на „моряците“.