Невероятно: Азар пак дърпа Специалния за опашката
Невероятно: Азар пак дърпа Специалния за опашката / Gulliver/Getty Images

Полузащитникът на Челси Еден Азар е на път да си навлече нови проблеми със своя мениджър Жозе Моуриньо. Този път не пропусната тренировка, а медийните изяви на белгиеца могат да влошат отношенията им, след като звездата на „сините“ посъветва своя изпаднал в немилост съотборник Кевин де Брюин да си търси нов отбор през зимата.

22-годишният бивш ас на Генк за първи път, откакто е собственост на лондончани, получи шанс да се бори за място в първия тим и бе титуляр в първите два шампионатни мача от сезона. Постепенно обаче формата му спадна и Специалния го закотви на пейката след не особено впечатляващо представяне срещу Суиндън Таун за Купата на Лигата.

„Ако Кевин не играе, е по-добре за него да напусне“, учудващо заяви Азар. „Да играе на Световното първенство, след като цяла година е стоял на пейката... Ще му бъде много трудно.“

„Ако искаме да видим най-доброто от него за в бъдеще, е по-добре да си тръгне. Той е голямо момче. Трябва сам да взима своите решения“, каза още бившият играч на Лил.