Открита е процедура за номинации за Студент на годината
Открита е процедура за номинации за Студент на годината / НПСС

Националното представителство на студентските съвети откри процедурата за номинации в VII-то поредно издание на Националния приз „Студент на годината". Студентите, желаещи да участват, могат да подават своите документи до 21 ноември, а призьорите ще бъдат отличени на официална церемония в София на 4 декември.

Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование. Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.
В конкурса може да участва всеки студент, който е завършил успешно първи курс и има съответните постижения в областта, в която се обучава.

Новото в тазгодишното издание на проекта на НПСС е учредяването на ПОСЛАНИЦИ на Националния приз „Студент на годината", които ще подпомагат популяризирането на проекта сред студентската младеж в страната.
Повече информация може да намерите на: www.studentnagodinata.eu