Дъщерята на Борисов със страхова невроза заради обсадите на дома им
Дъщерята на Борисов със страхова невроза заради обсадите на дома им / снимка: DarikNews.bg, Валентин Грънчаров

Дъщерята на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е получила страхова невроза заради организираните обсади на дома на бившия премиер в Банкя. Това призна самият Борисов в пост във Фейсбук.

Че тя има някакъв здравословен проблем стана ясно от днешното му изявление в Пловдив: „Ако не ми оздравее детето от това, което му причиниха, с това висене пред дома ми, с този тормоз, няма да имам пощада към тези хора", категоричен бе Борисов/

По-късно Бойко Борисов избра социалната мрежа, за да внесе ясното относно здравословното състояние на дъщеря му.

„Благодаря на всички, които днес ни подкрепиха. Имахме огромна нужда от вас. Показахме колко сме силни и заедно поискахме оставката на тази неестественa коалиция. Това е интелигентният и мирен начин да покажем несъгласието си с това управление. А не като опонентите ми, които си служат с грозни и неморални методи и изпращат платени протестиращи пред дома ми седмици наред, вследствие на което дъщеря ми Венeта получи страхова невроза и вдигна 180 пулс. Безпощаден ще бъда към тях. Давам ви дума - няма да ви предам и изоставя. България рано или късно ще излезе от това блато", написа Бойко Борисов във Фейсбук.