Преглед на регионалния печат на 13.11.2013 г.
Преглед на регионалния печат на 13.11.2013 г. / netinfo

Обща е водещата тема за разградските вестници днес. „Правителството отпуска 4 000 000 лв. за „Лудогорец“ е заглавието и в „Екип 7“ и в „Лудогорски вестник“. „Финансовият министър пред депутат Буруджиева: Ще отпуснем 4 млн. лв. за модернизиране на стадиона в Разград“.

Останалите теми в регионалния печат днес:

„Д-р Гечо Жеков обещава образцова болница до няколко години“ – пише на първа страница „Екип 7“. Осигурени са 44 000 лв. за закупуване на операционна маса за акушеро-гинекологичното отделение, както и за подвижен рентгенов апарат – уточнява статията. „Над 50 участници в конкурса за красиви дворове и сгради и заведения“ – съобщава от първа страница „Екип 7“. Наградите ще бъдат връчени на специално тържество на 18 ноември в Общинския културен център в Разград.

„На 15 ноември е премиерата на „Вампир“ на разградска сцена“ -  съобщава от първа страница „Гледища Днес“. Спектакълът под режисурата на Мария Петрова-Енева, разказва една стара история, която и днес задава актуални въпроси на младото поколение. „Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Лознишка искра“, където водещото заглавие е: „Стартираха дейностите по проект :Културното многообразие в община Лозница“.

 

„Проекти за половин милиард замисля общината“ – пише на първа страница „Лудогорски вестник“. Те са част от Общинския план за развитие до 2020 г. „Млад мъж в болница след ПТП на пътя Разград-Исперих“ – разказва на стр. 2 „Лудогорски вестник“. Още трима са с леки наранявания.