СНИМКИ: 20-те най-стилни спортисти на 2013-та според GQ
СНИМКИ: 20-те най-стилни спортисти на 2013-та според GQ / Gulliver/Getty Images

Едно от най-добрите мъжки списания в света GQ направи класация на 20-те най-стилни спортисти за 2013-та година. Ето имената, и големият победител, с по няколко думи за всеки:

20. Томаш Бердих (тенисист) - "Бердих прилича на дете на Том Брейди и Дейвис Бекъм."

19. Ник Йънг (баскетболист) - "Той обича да впечатлява."

18. Анди Мъри (тенисист) - "Мъри доказа, че е професионалист, като вкара готин стил в спорт, преди определян като твърде елитарен."

17. Стив Неш (баскетболист) - "Неш е усъвършенствал изкуството да придава идеален вид на дългото си слабо тяло."

16. Кристиано Роналдо (футболист) - "Роналдо може би е следващият Дейвид Бекъм."

15. Джей Ар Смит (баскетболист) - "Смит е дете на Ню Йорк, което тощу-що се е приземило в Ню Орлиънс, Денвър, или Китай, преди да се завърне в града, който никога не спи. Гардеробът на баскетболиста на Ню Йорк Никс е еклектична амалгама от елегантни спортни дрехи и костюми."

14. Амаре Студемайър (баскетболист) - "Амаре и наистина стилен, това е."

13. Дидие Дрогба (футболист) - "Репутацията на Дрогба на звяр на терена е балансирана от гардероб с ненатрапчиви, елегантни костюми."

12. Ръсел Уестбруук (баскетболист) - "Ръсел Уестбруук има уникална смес от вроден талант и необуздано безразсъдство. А освен това е и баскетболист."

11. Шон Уайт (сноубодрист) - "Уайт има чисто нова, къса прическа, а костюмите му стоят отлично. Рок звезда."

10. Начо Фигуерас (играч на поло) - "Истинска икона на стила."

9. Дуейн Уейд (баскетбол) - "Дуейн Уейд превърна в бизнес начина да изглежда добре."

8. Мат Кемп (бейзболист) - "Играчът на Доджърс се облича точно както всеки съвременен, отлично платен млад мъж трябва."

7. Роджър Федерер (тенисист) - "Грациозните му движения на корта се пренасят и на червения килим."

6. Том Брейди (американски футболист) - "Томи Великолепния заряза имиджа на аутсайдер, и го замени с моделски вид. Сега той вече живее удобния живот заедно със супермодел за жена, и отмята един след друг трофеи."

5. Дженсън Бътън (пилот) - "Бътън е британец, така че има вродено чувство за хубавото в модата. Това, което го нарежда пред другите, е начинът, по който носи костюм."

4. Тайсън Чандлър (баскетболист) - "Той пренася баскетболния бал към една по-остър дизайнерски свят. Убийствен стил."

3. Хенрик Лундквист (хокеист) - "Крал Хенрик може би е най-великият все още активен вратар, но модните му ходове са много смели. Гардеробът на Лундквист непрекъснато еволюира. И всякакви приказки за стила му няма да са достатъчни, ако не споменем и причестката му."

2. Виктор Круз (американски футболист) - "Круз е задължително условие по време на Седмицата на Модата. Стилът му си личи във всичко."

1. ЛеБрон Джеймс (баскетболист) - "Носи се като мъж, който няма пред кого вече да се доказва. Стилът му остава на двата полюса, и въпреки това работи неизменно добре. Тези, които го мразят, ще си го мразят, но не можете да вините Маями Хийт..."