Велбъжд финишира сезона със загуба в U19
Велбъжд финишира сезона със загуба в U19 / Дарик-Кюстендил

Със загуба завършиха есенния полусезон юношите старша възраст на „Велбъжд". В мач от Елитната група до 19 години, кюстендилци отстъпиха на „Черноморец"- Бургас с 0:2. Гостите вкараха попаденията си на стадион „Осогово" в 43 и 66- та минути.
Капитанът на „Велбъжд" Костадин Куков имаше най- чистата възможност за гол, когато в 30- та минута бе изведен сам срещу вратаря, излъга го и стреля, но защитник на гостите, притичал в последния момент, изби топката от голлинията.

"Велбъжд" финишира сезона със загуба в U19
netinfo

„Ако бяхме вкарали, може би щяхме да спечелим нещо от този двубой. Доволен съм от старанието на момчетата, дадоха всичко от себе си. Ние сме отбор, в който влизат футболисти от 3 възрасти. Не можем да се мерим с организацията в „Черноморец", това е клуб от „А" група", коментира за Дарик старши треньорът Юлиян Кръстев. Той призна и, че положението на Куков е било единствения шанс за гол на отбора му. Капитанът на юношите отново ще бъде и в групата за мача на мъжкия отбор в ЮЗ „В" група. „Велбъжд" гостува на „Оборище" в Панагюрище.
През есенния полусезон, юношите на „Велбъжд" събраха само 8 точки, което и м отрежда предпоследно място в класирането. Треньорът Кръстев още го е яд за загубата от последния „Любимец", на техен терен.