Затварят част от улица „Цар Иван Шишман“  за 22 дни
Затварят част от улица „Цар Иван Шишман“ за 22 дни / DarikNews.bg, архив

От днес до 19 ноември се спира движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС-та, извършващи транспорт за собствена сметка по ул. „Цар Иван Шишман", в отсечката от ул. „Ген. Гурко" до ул. „Св. княз Борис". Това се налага, заради осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажните работи по Интегрирания воден проект за Стара Загора.

Ремонтните дейности се извършват по ул. „Цар Иван Шишман" в участъка от бул. „Цар Симеон Велики" до ул. „Св. Княз Борис".

Движението на личен транспорт ще се осъществява по обходен маршрут:
-за движещите се посока север - юг: ул. „Цар Иван Шишман" - ул. „Граф Игнатиев" - ул. „Димитър Наумов" - ул. „Св. Княз Борис" - бул. „Руски" и обратно.
-временно се прави промяна на организацията на движението по ул. „Цар Иван Шишман" в отсечката от ул. „Генерал Столетов" до ул. „Граф Игнатиев", като движението ще се осъществява двупосочно.

От Община Стара Загора призовават водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната маркировка.
Осигурена е и подмяната на вертикалната пътна маркировка за посоченото време и място. Уведомени са и домоуправителите в посочения участък.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на дейностите и по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.