Наско Сираков: Тодор Батков не може да вземе сам решение в Левски
Наско Сираков: Тодор Батков не може да вземе сам решение в Левски / LAP.bg

Бившият директор в Левски Наско Сираков заяви, че Тодор Батков не взима сам решенията в клуба. Синята легенда обаче не даде повече подробности по тази тема, но уточни, че всички финансови въпроси минават през Иво Тонев.

Пред БНТ1 Наско Сираков коментира, че не му е била дадена възможността да ръководи отбора, както той намери за добре и е бил дискредитиран по време на престоя си на стадион „Георги Аспарухов“.

„Лъвът, мечката и тигъра са по-силни от вълка, но вълкът не играе в цирка“, опита образно да обясни ситуацията в Левски Наско Сираков.

„Тодор Батков не може да вземе сам решение в Левски за нищо. Човекът, с когото е водил всички разговори за финанси и пари, е Иво Тонев. Към мен личното отношение на Иво Тонев беше прекрасно. Такива са фактите. Аз не знам кой е собственикът. Тодор Батков казва, че той е собственикът“, заяви бившият директор на Левски, който подаде оставка след унизителното сваляне на екипа на Ивайло Петев при представянето му за нов треньор.

„Знам за разговори, които се водеха за спонсорство с Газпром. Аз не ги водя тези разговори. Нямам представа от кой зависи Тодор Батков. При всички положения парите идват и от г-н Тонев. Това е което са ми казвали“, уточни още Сираков.