Борисов: Нямаме никакви контакти с Румен Ненков
Борисов: Нямаме никакви контакти с Румен Ненков / снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова
Борисов: Нямаме никакви контакти с Румен Ненков
67162
Борисов: Нямаме никакви контакти с Румен Ненков
  • Борисов: Нямаме никакви контакти с Румен Ненков

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отказа да коментира решението на Конституционния съд по казуса „Пеевски". Борисов отрече ГЕРБ да има свое лоби в Конституционния съд. Той отрече от партията да имат каквито и да било контакти със съдията докладчик по делото в КС Румен Ненков.

„С цялото ми уважение към господин Ненков конституционните съдии имат възможност в мотивите си да кажат всичко, което искат. Това, че синът му е депутат от ГЕРБ, не значи и нямаме абсолютно никакви контакти с него, така че да го обвиняват", каза още лидерът на ГЕРБ.

Пеевски е избран за народен представител от Пазарджишкия район, напомни Борисов и отказа да коментира решението на съда да остави депутата от ДПС в Народното събрание. „В писмото си Пеевски казва, че контрабандата, корупцията и още нещо са го спрели от шеф на ДАНС. А доколкото помня, Станишев и Местан оттеглиха неговата кандидатура и предложиха Писанчев. Аз там бих насочил своето внимание - коя част от контрабандата или корупцията, за която между другото по същия начин както в писмото господин Пеевски, говори днес и президентът Първанов", каза още лидерът на парламентарната опозиция.