Варненка открита мъртва в дома си
Варненка открита мъртва в дома си / DarikNews.bg, архив
Варненка открита мъртва в дома си
66471
Варненка открита мъртва в дома си
  • Варненка открита мъртва в дома си

Варненка е открита мъртва тази нощ в дома си с тежка рана на главата. Сигналът за намереното тяло е подаден в полицията от съпруга й около 2 ч.

По случая е образувано досъдебно производство за убийство, съобщи за Дарик окръжният прокурор Владимир Чавдаров. Той добави, че има заподозрени лица, но засега няма повдигнати обвинения.

Жертвата е на 45 г. Инициалите й са П. Б. Жилището, където са живели със съпруга си, се намира на ул. „Цар Петър”. В момента се извършва аутопсия, която да установи причината за смъртта, както и времето на настъпването й.

Съседи разказаха пред Дарик, че не са чули нищо притеснително. Съпругът на жената се казва Георги и е с внушителна физика. Работи като охрана в "Горско стопанство", а преди това е бил готвач по комплексите. Ловджия е и в двора си гледа куче от ловджийска порода. В него се намира още една постройка, в която живеят възрастна жена е наемател. Къщата, в която живее семейството на жертвата, е наследствена.

Съсед разкри още, че е чувал разговори на висок тон между двамата съпрузи. Друг пък разказа, че е видял как преди дни Георги е набил циганин на улицата. Преди да открие трупа на жена си, той е бил на посещение при дъщеря си, която е била в болница. Момичето е на 15-16 години.