Роджърс: Край! Спирам да говоря за Суарес
Роджърс: Край! Спирам да говоря за Суарес / Gulliver/Getty Images

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс реши да смени тактиката по повод продължаващата сага около своята звезда Луис Суарес и заяви, че повече няма да говори за него.

Цялото лято до този момент е белязано с непрестанните спорове между клуб и играч, като не е тайна, че уругваецът е този, който настоява за трансфер. Заради последните си медийни изяви в момента той тренира индивидуално и е отделен от отбора, с който „червените“ ще започнат сезона.

„Това, което искам, е да се концентрирам върху футболистите, които ще са на мое разположение за този уикенд“, каза Роджърс. „Не смятам да говоря повече за Луис Суарес, докато той не е в състояние да играе. Тези момчета се трудят толкова здраво и полагат усилия, за да се концентрират върху предстоящия мач. За мен и Луис нещата са прости.“

„Толкова много се изписа за него през последните месеци, но гледната точка на клуба е ясна и не се променила. Единствено от уважение към останалите ще говоря само за тях Няма да отговарям на повече въпроси за Луис Суарес. Нямам какво по-различно да кажа от това, което вече е казано. Сигурен съм, че на хората вече им е писнало, ако трябва да съм честен“, допълни северноирландецът.