Майка, три деца и 4 тийнейджърки в болница след катастрофи
Майка, три деца и 4 тийнейджърки в болница след катастрофи / dariknews

Майка и три деца са ранени при катастрофа в село Ягодово. Виновен за удара е съпругът, който отнел предимството на "Алфа ромео". Мъжът е от Франция, а в автомобила „Фолксваген Пасат” са пътували и трите деца на семейството на 8 г., 5 г. и 2 г., които са били откарани за преглед в болница, за щастие без сериозни наранявания. След оказаната им медицинска помощ и четиримата са  изписани за домашно лечение.

Други  три момичета са пострадали при инцидент  в Момино село снощи, след като автобобилът им се блъснал в стена. Момичетата, на 18 г., 17 г. и 16 г., с различни наранявания са откарани за преглед в болница в Пловдив.  Автомобилът „Опел Вектра”, с който са катастрофирали, е бил управляван от 19-годишен техен приятел. Колата се е ударила силно в стена. Установено е, че момчето е карало с несъобразена скорост.

Тийнейджърка се обърна с "Форд Фокус" в напоителен канал на околовръстния път край Първомай. Момичето, което е на 18 години, е получило също тежки наранявания, но е без опасност за живота.

По-рано вчера при тежка катастрофа  загина 42-годишна жена от Турция, също майка на три деца. Автомобилът им се заби в  дърво на пътя Бяла река - Пловдив. Съпругът й и трите им деца, най-малкото от които е бебе, са в добро състояние.