Неизвестен шегаджия разпрати смс-и на депутатите от името на Михаил Миков
Неизвестен шегаджия разпрати смс-и на депутатите от името на Михаил Миков / снимка: БГНЕС, архив
Валентина Богданова от „Коалиция за България”
65261
Валентина Богданова от „Коалиция за България”
  • Валентина Богданова от „Коалиция за България”

Депутати са получили хумористични смс-и с подател Михаил Миков. Депутати обясниха, че съобщенията са получени на личните мобилни телефони и са изпратени чрез интернет.

Валентина Богданова от „Коалиция за България” заяви, че с едно от съобщенията депутатите се уведомяват, че тоалетните в Народното събрание не работят и приканват да ползват химическите пред храм-паметник „Св. Александър Невски”. Друго съобщение гласи, че обядът на депутатите включва „домати, домати, домати”.

„Със симпатия гледам на тези смс-и. Хубавото е, че като че ли за пръв път някой със симпатия и добро чувство разговаря с народните представители, колкото и да е виртуален диалогът. В тези смс-и няма омраза, дори има грижа за нашето административно обслужване и битово състояние. Лошото е, че няма как да си говорим с изпращачите на смс-ите, диалогът иска две страни”, коментира Богданова.

Друг смс гласи „Колеги, според НЦИОМ времето ни в този парламент изтича. Заплащаме с половината от нашия политически рейтинг за всеки изминал ден или подаваме оставка сега”.

Петя Раева от ДПС уточни, че съобщенията са изпратени от интернет, което поражда въпроса кой и откъде е взел мобилните номера на депутатите.