Стъридж: Тази година Ливърпул ще се бори за трофеи
Стъридж: Тази година Ливърпул ще се бори за трофеи / Gulliver/Getty Images

Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж смята, че заедно с мениджъра Брендън Роджърс всички в клуба ще се борят за трофеи през идната кампания.

Бившият играч на Челси даде сериозна заявка да бъде сред водещите фигури в отбора, след като за пролетния поусезон вкара 11 гола в 16 мача. Самият футболист няма търпение първенството да започне, понеже е убеден, че мърсисайдци ще надградят над силния си край на предишния сезон.

„С философията, която има нашият мениджър, ще се борим за трофеи“, сподели той. „Смятам, че нещата ще се развият страхотно за нас и можем да вървим напред.“

„Според мен показахме някои неща през миналата година, които ме накараха да дойда тук, а с моята помощ се надявам да постигнем още по-добри резултати по отношение на головете и атакуващия футбол.“

„Вълнуващо е да бъдеш част от такъв проект и новият режим на мениджъра, който ще ни придвижи напред като отбор. Затова и той подписа с играчи като мен, Филипе Коутиньо и тези, които взехме сега. Целта е да върнем отбора там, където му се полага. Ще дадем всичко по силите си, за да може Ливърпул отново да преследва титлата във Висшата лига, защото феновете я чакат твърде дълго и дано през следващия сезон сме в борбата“, завърши Стъридж.