Преглед на регионалния печат на 26.06.2013 г.
Преглед на регионалния печат на 26.06.2013 г. / netinfo

„Цветан Цветанов дойде да стегне редиците в Разград“ – водещата тема за „Екип 7“. Срещата на зам.-председателя на ГЕРБ с актива премина при засилени мерки за сигурност. „Средно по двайсет жени абортират всеки месец в Лудогорието“ – информира от първа страница „Екип 7“. Стресът и недобрият живот провокират повече загубени бебета в региона – обяснява статията. „Млад разградчанин – отличник и в учението, и в спорта“ – на тази тема е посветена цялата страница 9 на „Екип 7“. Николай Галинов се кани да продължи в Академията на МВР и не иска да се връща после в Разград.

„Цветан Цветанов в Разград: ГЕРб тръгва към предсрочни избори с партии център-вдясно“ – тази тема е водещата и за „Гледища Днес“. Да създадем силно дясноцентристко управление, призова зам.-председателят на ГЕРБ, който отхвърля обвиненията в препятстване на правосъдието. „Античен римски ритуал представиха във Вила Урбана“ – разказва „Гледища Днес“ на първа страница. Вечерта завърши с пуснати китайски фенери над древния град Абритус. „Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Лознишка искра“, където водещото заглавие е: „Танцов ансамбъл „Младост“ към НЧ“Пробуда 1912“-гр. Лозница се завърна със златен медал „Орфей“ от IX-тия Международен фестивал Евро фолк Черно море 2013.

 

„Земеделският министър идва за жътвата“ – водещото заглавие за „Лудогорски вестник“. Това ще е първото официално посещение на член на новото правителство в Лудогорието – уточнява статията. „Любомир Райчев не ще в Общинския съвет“ – съобщава от първа страница „Лудогорски вестник“. Местният парламент ще се попълни от следващия в листата на БСП учителката Цонка Донева. „Кукери и балерини гониха злото в Етнографския комплекс“ – информира от първа страница „Лудогорски вестник“. Цялата четвърта страница е посветена на останалите събития от Белите нощи на Разград.