Стара Загора

Цветелина Бориславова няма да прави партия

19 юни 2013 19:31 | Автор: Дарик Стара Загора

Цветелина Бориславова няма да прави партия
© DarikNews.bg  

Банкерът Цветелина Бориславова отхвърли възможността да се превърне в лидер на нов десен проект в България. За подобно нещо се говори от няколко дни у нас.

„Нямам никакво намерение да правя партия и да участвам в политическия живот на страната", категорична бе Бориславова при откриването на клон на банката, в която тя е основен акционер в Стара Загора.

„Смятам, че човек може да помага на обществото не само като участва в политиката. Аз съм го правила и го правя с неправителствените организации, в които участвам и с бизнеса си", допълни още Бориславова.

Тя бе категорична, че в момента банковата система у нас е стабилна. „Финансово страната е стабилна, благодарение най-вече на ниския външен дълг. Ние сме една от страните с най-нисък такъв. Натам бяха насочени усилията на доста от финансовите ни министри в последно време", обясни Бориславова.

„Разбира се това не бива да става за сметка на бизнеса. Трябва да има ясни и прозрачни правила от страна на държавата към бизнеса, защото той е този, който създава и добавена стойност и работни места. Банките пък трябва да водят активен диалог с него, защото на практика те са следващото ниво след държавата. Едва след това могат да се искат евентуално някакви промени от държавата", заяви Бориславова.

Според банкера евентуални предсрочни избори няма да повлияят зле на страната и на банковата й система. Цветелина Бориславова не подмина и въпроса за държавните средства в банките. „В банката, в която съм основен акционер в момента държавните средства са под 1%", категорична бе тя.

 Етикети: Цветелина Бориславова, банка, партия

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#2

ха - 20.06.2013 г. 11:33:26

При нея могат да отидат само нискочели гражданя, НО тъй като половината са в ГЕРБ а другата половина в БСП, няма как да стане !

#1

БНБ - 19.06.2013 г. 20:52:24

Защо и да прави банка?
С Бойко Борисов са страхотен бизнес тандем.

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Приказват си трима дядовци: - Аз като умра, искам да ме погребат. - казал първия. - Аз пък да ме кремират. - продължил втория, а… Виж още