Легендата на футбола Васил Фотев посрещна юбилей
Легендата на футбола Васил Фотев посрещна юбилей / Община Сливен

Плакет с благодарност и грамота за популяризиране на футбола получи от името на кмета на Сливен Кольо Милев дълггодишния деятел на спорта Васил Фотев. Поводът бе неговата 80-годишнина.

 Кметът посочи, че засвидетелства всеобщата признателност на сливенската общественост за цялостния принос към развитието на спорта в града ни, за легендарната отдаденост на Фотев на футбола. „Устремът Ви на активен състезател е допринесъл за многобройните победи на отборите, в които сте участвал, майсторството Ви е радвало публиката навсякъде, но не по-малко достойно за уважение и възхищение е делото Ви като автор, изследовател, организатор на спортни инициативи, радетел за популяризирането на спорта." каза още Милев.

 За да засвидетелстват уважението си към Васил Фотев на церемонията присъстваха бивши футболисти Тодор Иванов, Николай Арабов, Петьо Иванов, Маргарит Георгиев, легендата в леката атлетика Михаил Желев, бивши ръководители и почитатели, допринесли за развитието на спорта в града Иван Чавдаров и Николай Султанов.