Барбара Б: Скъсиха ми живота с 10 години!
Барбара Б: Скъсиха ми живота с 10 години! / БГНЕС, архив

Дъщерята на Силвио Берлускони – Барбара, която е член на борда на директорите на Милан, обобщи сезона на „росонерите“, след като тимът се промъкна през иглени уши до участие в Шампионската лига.

„За да имаме добър бюджет, трябва да постигаме добри резултати. Има огромна разлика между Шампионската лига и Лига Европа, все едно отбор да изпадне от Серия А в Серия Б. Затова е цялото това напрежение в борбата за третото място,“ обясни госпожица Берлускони.

Запитана как е преживяла драмата в снощния мач между Сиена и Милан, след който отборът й стигна до Шампионската лига, тя отговори: “Загубих десет години от живота си.“

„Но не мисля, че това бе чудо. Ние през целия сезон имаме ясни идеи за развитие, смел и напредничав поглед върху нещата. Това е само първата година от революцията,“ добави Барбара Б. „Не трябва да забравяме, че взехме последната квота за Шампионската лига.“

Ще остане ли Масимилиано Алегри начело на Милан? „Не коментирам. По този въпрос могат да говорят само Силвио Берлускони, Адриано Галиани и самият Алегри,“ отсече тя.