Стефан Генов: Не знам какво е бъдещето на Локомотив
Стефан Генов: Не знам какво е бъдещето на Локомотив / Gong.bg

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Стефан Генов заяви след победата над Монтана с 4:0, че тимът му е подходил сериозно и не е допуснал никакво подценяване.

„Не съм очаквал футболистите ми да подценят двубоя с Монтана, напротив подходиха много сериозно. Доволен съм най-вече, че добих представа за нивото на юношите, които взеха участие в срещата“, коментира Генов.

Наставникът на „черно-белите“ сподели още, че няма никакво развитие около бъдещето на Локомотив, имайки предвид отминалите избори, в които участва и собственика на клуба Веселин Марешки.

„Няма развитие относно бъдещето на Локомотив. Никой не е разговарял със собственика Веселин Марешки до този момент“, каза Генов. Той не пожела да коментира разговора с мениджъра Джери Перейра след мача.

В същото време наставникът на Монтана Георги Станков сподели след срещата, че домакините от Пловдив са „пожалили тима“ му, след като гостите останаха с човек по-малко през втората част.

„Локомотив ни съжалиха през второто полувреме. Заиграхме малко по-добре, чак когато останахме с 10 човека. На почивката имаше малко по-остър тон в съблекалнята, но в нашия отбор липсва каквато и да е мотивация“, сподели наставникът на вече изпадналия от А група отбор.