Георги Гьоков: Няма печеливши
Георги Гьоков: Няма печеливши / DarikNews.bg, архив

Вторият в листата на Коалиция за България в 27 МИР Стара Загора Георги Гьоков бе категоричен, че при така обявените резултати от предсрочните парламентарни избори е трудно да се определи истинският победител.

„При тази сложна ситуация е трудно да се каже кой е спечелил. Мисля, че няма печеливши. Много е сложна политическата ситуация в държавата в момента. Съставянето на правителство е под сериозна въпросителна.

Мисля обаче че ще се намери воля в политиците за решение за хората. Защото нови предсрочни избори надали са нужни на някого и надали ще променят кой знае колко положението. Поне що се отнася до коренна промяна", коментира пред Дарик радио Георги Гьоков.

„Все още нямаме окончателни резултати, но към този момент както е възможно да бъде съставено програмно правителство, така е възможно да се стигне до нови избори. До колко те са реални трябва да кажат хората с опит в политиката и социолозите", допълни кандидатът на „Коалиция за България".

Той бе категоричен, че не е изненадан от резултатите в Стара Загора, които сочат победа за „Коалиция за България". „Аз го казах още снощи, защото през този месец направих много срещи и очаквах да се случи точно това".