ГЕРБ: Ще коментираме само официални резултати
ГЕРБ: Ще коментираме само официални резултати / netinfo

ГЕРБ благодари на всички български граждани, които са упражнили правото си на глас, се казва в съобщение на партията.

От там заявяват, че ще коментират единствено официалните резултати на ЦИК.

"Народът е този, който определя кой ще управлява държавата. Задължение на национално отговорните партии е да гарантират спокойствието в страната и авторитета на държавата си и да съдействат за запазването на социалния мир", казват от партията.

Оттам подчертават, че за първи път в най-новата история на България управляваща партия печели доверието на гражданите отново. "Въпреки финансово-икономическата криза в Европа, въпреки икономическите и политически провокации в страната, ГЕРБ успя да запази стабилността и не се подаде на популизъм. Безспорно според резултатите на всички социологически агенции ГЕРБ е първа политическа сила", казват от партийния пресцентър.

В интерес на стабилността, спокойствието и социалния мир, от ГЕРБ призовават всички отговорни политически сили за търпение и категорично се противопоставяме на всички опити за манипулация на окончателните резултати. ГЕРБ ще коментира единствено и само официални резултати от провелия се вот, оповестени от Централната избирателна комисия", се казва в съобщението на партията.