И Ливърпул тръгна с голяма кошница за лятото – преследва трансфери за топ 4
И Ливърпул тръгна с голяма кошница за лятото – преследва трансфери за топ 4 / БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс вече се приготвя за приближаващия летен трансферен прозорец, като основната му цел е да върне отбора в топ 4 на Висшата лига.

Три кръга преди края мърсисайдци заемат 7-ото място във временното класиране, като от зона „Шампионска лига“ ги делят цели 10 точки. Затова северноирландецът ще се опита да стопи тази разлика с подходящите ходове на пазара.

„Според мен се нуждаем от още малко дълбочина на състава и допълнително качество“, заяви той. „Играчите се справиха много добре през тази година. Поисках всичко от тях и като цяло, те свършиха добра работа.“

„Мога да кажа, че не бяха много случаите през това време, когато съм бил напълно разочарован. Клубът уважи желанието ми да се подсилим на подходящите места. Видяхте, че през януари свършихме своята работа на пазара рано и доведохме двама невероятни играчи като Даниел Стъридж и Филипе Коутиньо.“

„Мога единствено да се надявам през лятото да работим със сходен успех. Ако това се случи, то ще бъде наистина щастлив и заедно с отбора ще гледаме напред“, завърши Роджърс.