Цветан Цветанов ще посети Хасково
Цветан Цветанов ще посети Хасково / снимка: Sofia Photo Agency, архив

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще проведе работно посещение в област Хасково на 27 април, събота.

В 12:00 часа той ще се срещне с търговци и посетители на най-голямото тържище в България - Димитровградския пазар на бул. „Стефан Стамболов" № 1. В 13:00 часа Цветан Цветанов ще проведе среща в Хасково с работодатели и работници в производствено предприятие „Делена", бул. „Васил Левски" № 2.

В 14:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще посети ремонтираната улица ,,Съединение‘‘, гр. Симеоновград. В 16:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти в клуб на пенсионера - квартал Гербан, ул. „Радул Милков" № 19, гр. Свиленград. В 16:50 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще проведе разговор с членове и симпатизанти от град Любимец в щаба на партията, на ул. „Цар Освободител" № 5. В 18:20 часа Цветанов ще се разходи по централната пещеходна зона в град Хасково, от театър „Иван Димов" до площад Свобода.

В 19:00 часа Цветан Цветанов ще вземе участие в предизборнто събитие на ГЕРБ в град Хасково на площад „Свобода". Пред жителите на града ще бъдат представени водачът на листата на ГЕРБ за Област Хасково - Делян Добрев, както и кандидатите за народни представители от партията в областта. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Мария Илиева, Рафи, ансамбъл „Българе", актьорите Васил Василев- Зуека и Димитър Рачков и др.