Бербатов изяде хляба на Младен Петрич
Бербатов изяде хляба на Младен Петрич / Reuters

Нападателят на Фулъм Младен Петрич най-вероятно ще напусне клуба след края на сезона, тъй като не е доволен от малкото игрово време, което получава. За това намекна мениджърът на тима Мартин Йол.

32-годишният хърватин пристигна от Хамбургер през това лято като свободен агент и подписа договор за 12 месеца. В последните часове на трансферния прозорец обаче „котиджърс“ успяха да се преборят с Фиорентина и Ювентус за подписа на Бербатов, който веднага получи водещата роля в атаката на лондончани. До този момент Петрич влиза предимно като резерва и е отбелязал 5 гола в своите общо 21 мача за първенство.

„Петрич е един от хората, които може би ще ни напуснат, защото докато Димитър Бербатов е тук, той няма как да разчита на по-голяма роля“, откровен бе Йол. „Все пак за минутите, които е прекарал на терена, Младен е бил доста продуктивен.“

„Единственото, което ми каза, е, че трябва да играе, но това искат и всички останали. Ако желанието му е такова, не съм сигурен, че ще остане тук и през следващия сезон“, завърши наставникът на Фулъм.