• Размер на шрифта:

Цацаров настоява прокурор Малена Филипова да бъде уволнена

11 април 2013 11:44 / обновена на 11 април 2013 | Автор: Павел Хаджиев

Цацаров настоява прокурор Малена Филипова да бъде уволнена
Сотир Цацаров © Sofia Photo Agency, архив  

Главният прокурор Сотир Цацаров ще поиска Висшият съдебен съвет да наложи дисциплинарно уволнение за бившия началник на Инспектората към Върховната касационна прокуратура (ИВКП) Малена Филипова. В момента Филипова работи като прокурор.

Възложената от Цацаров проверка в Инспектората е посочила редица нарушения на случайното разпределение на делата.

Малена Филипова пряко е налагала извършването на проверки на съдии, нотариуси и частни съдебни изпълнители, нещо което не е от компетентността на ИВКП. Тя е разпределяла и на ГДБОП, и на ДАНС да извършват проверки на работата на магистрати, въпреки че двете служби нямат право да разследват това, коментира Цацаров.Етикети: Сотир Цацаров, Малена Филипова

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#8

МНЕНИЕ - 11.04.2013 г. 16:24:10

Всеки който защитава БСП е с тотални отклонения във всяко едно отношение .Всичката гадост,която се излива върху ни е благодарение на комунизма,а той продължава да има позиции благодарение на тъпия си и малоумен електорат.И аз не подкрепям ГЕРБ ,НО ТОЛКОВА ТЪПОТА да се излива в защита на БСП ТРЯБВА ДА СИ ПОТОМСТВЕНО ОБРЕМЕНЕН ИЛИ СИ ТЪП ПО РОЖДЕНИЕ.

#7

крепач - 11.04.2013 г. 13:37:02

№6 , по-добре е да крепим топките на ГЕРБ , отколкото на провалилата се партия БСП.

#6

ДО № 5 - 11.04.2013 г. 13:23:03

ТИ ЗАЩИТНИКО НА ЦВРЪКО БЕСНОТО ПОЛИЦЕЙСКО ПСЕ , СИГУРНО СИ ОТ БАНДАТА НА ГРОБАРИТЕ И ЕНИЧАРИТЕ , ТА ТОЛКОВА ГИ ЗАЩИТАВАШ. ДА НЕ БИ ДА СИ КРЕПИЛ НА БОКО И НА ЦВРЪКО ТОПКИТЕ , ТА ТИ СА ТОЛКО МИЛИ ТИЯ ДВАМА БАНДИТИ. ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ОСЪДИ ЛИ БОКО ТИКВАТА ЗА УБИИСТВОТО НА ОНЯ ОТ ТОПОЛОВГРАД , НАШАТА МИЛА ПРОКУРАТУРА МЪЛЧИ ЛИ КАТО ГЛУХОНЯМА. ОНЯ ЦЪРВУЛ ОТ НАП ДЕТО ОНЕВИНИ ЦВРЪКО ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ СТАНА ЛИ КАНДИДАТ ОТ ГРОБАРСКАТА ЛИСТА. БУДА КРАДЕ ЛИ УСЪРДНО С ЦВЕТКА В СИБАНК И ПОСЛЕ УЖ СЕ РАЗДЕЛИХА. МИШО БИРАТА КОЙ ГО СПАСЯВАШЕ И КОЙ ПОСЛЕ МУ ВИДЯ СМЕТКАТА В ХОТЕЛА.
ТОВА СА ТВОЙТЕ ИДОЛИ ГРОБАРИ. ТИ ИЛИ СИ МИЛИЦОНЕРЧЕ ПРОСТИЧКО И ТЪПИЧКО ИЛИ СИ МУТРИЧКА ЕНИЧАРЧЕ ГРОБАРЧЕ.

#5

До Васил Георгиев - 11.04.2013 г. 12:59:58

Омръзна ми непрекъснато да ни даваш акъл кой е и кой не е действал съобразно твоите представи!
Ами преди Цветанов?
Ами при Татарчев?
Защо не споменаваш за съдебните състави от Варна и Шумен които си направиха самоотводи по делото с убития във Франция студент а дори ВеликоТърновски съдии дадоха оправдателна присъда преди намесата на Скандализирания Френски Посланник и заплахата от ПАРАЛЕЛЕН СЪД във Франция?
Кажи че Цветанов го е закрилял този убиец! Кажи де!
Кажи и за оправданите български хайдуци изпразвали нашите кесии с ДДС кражби,съветници на президента Първанов! Защо техните ортаци в Германия бяха осъдени и излежаха присъдите си а наглеца ни се усмихваше по телевизиите!
Цветанов ли ни причини това или тълпата социалисти около Първанов?
Кажи ни и за Сумиста - съветник на ПЪРВАНОВ! Скрит и предпазван от височайшия си господар!
Защо наругахте Цветанов когато ни показа опакото лице на Българския лекарски подбор? Ами ако се случеше това с твоето семейство? Има ли право някой друг да решава да живееш ли или да БЪДЕШ УБИТ? ИЗХВЪРЛЕН В КОШЧЕТО ЗА СМЕТ!
Имаме спомени за такива дейности на КОМУНИСТИ и СЪИДЕЙНИЦИТЕ ИМ -ГЕРМАНСКИТЕ ФАШИСТИ!
Обществото,доколкото го има, благоразумно си замълча при този нелицеприятен случай!
Утре ще бъде осъден и 70 годишния дядо ПРИНУДЕН от такива като тебе, с пушка
да защитава своята прехрана от трима млади здравеняци дошли от други села да ГРАБЯТ и последното неоткраднато!
Къде бяха охранителната и правосъдна система на които плащаме скъпо и прескъпо да притварят МЪРЗЕЛИВО ОЧИ!
Кого защитаваш ТИ,Другарю Васил Георгиев?
А ти записался как ЮДА?

#4

Ангел - 11.04.2013 г. 12:34:50

Василе, написал си глупост.

#3

Васил Георгиев - 11.04.2013 г. 12:26:02

В крайна сметка дали всички тези,които мотивирани близо четири години от изцепките на Цветанов и ругатните срещу съда,плюеха върху съдийте,обвинявайки ги във всички земни грехове ,няма ли сега да се запитат дали пък тези лоши и корумпирани съдий не бяха последсната прегщрада срещу полицейщината на Цветанов и бързо станалата му послушна прокуратура ? И дали Цветанов в ролята на крадеца не викаше от щедро предоставяния му телевизионен амвон не викаше "дръжте крадеца" ? До къде щяхме да стигнем ако не бха доблестните и безстрашни съдии,макар,че и там ,в съда не всички се оказаха такива,не бяха се опълчили,не бяха застанали едва ли не с голи гърди срещу всесилния Цветанов ?

#2

??????????????? - 11.04.2013 г. 12:19:42

Тя била налагала,разпределяла и то не на на кого да е ,а на ДАНС и ГДБОП какво да извършват независимо дали имат право да го правят.Това звучи толкова идиотско и толкова ужасно,че когато го четат обикновените хора не им остава нищо друго освен ритуално самозапалване.Някаква самозабравила се свиня няма кой да и се опре нито от ДАНС ,или който и да било.Значи зад тази новина има много повече.Милена Филипова ..........всемогща ли е ?

#1

някой - 11.04.2013 г. 12:16:18

А кой е нареждал на Маленка да прави така? Тя няма да си го е измислила сама...

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Приказват си трима дядовци: - Аз като умра, искам да ме погребат. - казал първия. - Аз пък да ме кремират. - продължил втория, а… Виж още