Георги Ранов втори в листата на сините
Георги Ранов втори в листата на сините / DarikNews.bg

Работеща икономика, възраждане на малкия и среден бизнес, качествено образование, са сред приоритетите в програмата на СДС за предстоящия парламентарен вот. Водач на листата за Старозагорско е Йордан Нихризов. Сините се явяват в коалиция с РДП, БСДП, Обединени земеделци, Движение "Гергьовден".

Обединението е създадено, за да имат хората алтернатива. Ще ни припознаят онези, които искат промяна на статуквото, убеден е лидерът на БСДП Нихризов. Втори в листата е общинският ръководител на СДС в Стара Загора Георги Ранов.

Синьото обединение се обявява още за справедлива данъчна система, нова енергийна стратегия на страната, усвояване на европейските фондове, по-големи възможности за кредитиране на малкия и среден бизнес, ликвидиране на социалното неравенство и създаването на средна класа в обществото. Не случайно, близо 80% от кандидат-депутатите на СДС за региона, са представители на бизнеса.

Татяна Георгиева от "Обединени земеделци" и казанлъшкият лидер на сините Николай Александров са на трето и четвърто място в листата.