Европейският вицешампион по борба Владислав Методиев бе награден от община Кюстендил
Европейският вицешампион по борба Владислав Методиев бе награден от община Кюстендил / netinfo

Европейският вицешампион по борба класически стил, носител и на златния пояс "Никола Петров", Владислав Методиев получи почетен плакет и парична награда на стойност 500 лв. от община Кюстендил.

Наградите му връчиха кметът на Община Кюстендил Петър Паунов и председателят на Общински съвет - Кюстендил Иван Андонов. Церемонията се състоя по време на редовната сесия на Общински съвет- Кюстендил.

"Владислав Методиев е един наш съгражданин, с който се гордеем. Това е човек, който ще прославя тепърва Кюстендил по целия свят. Тук сме да засвидетелстваме признателност към него и да му пожелаем бъдещи успехи", заяви кметът Петър Паунов, който му връчи почетния плакет на община Кюстендил.

"Пожелавам му да бъде жив и здрав и по кюстендилски обичай, тази година втори, а догодина първи задължително", обяви председателят на ОбС- Кюстендил Иван Андонов.

Европейският вицешампион по борба Владислав Методиев бе награден от община Кюстендил
netinfo

"Доволен съм от признанието, но община Кюстендил слага малко спорта на заден план. Аз винаги съм се борил в името на Кюстендил, въпреки че съм имал предложения и от други клубове. Трябва да се отпускат пари на такива спортове, които се реализират, а не да се отпускат например за футбола, който е в селската група", заяви европейският вицешампион по борба Владислав Методиев.