От Ювентус няма да наддават за Суарес
От Ювентус няма да наддават за Суарес / БГНЕС

От ръководството на Ювентус опровергаха информациите, че подготвят оферта за нападателя на Ливърпул Луис Суарес. Генералният мениджър на клуба от Торино Джузепе Марота отрече за интерес към уругвайския национал, който прави един от най-силните си сезон с „червената“ фланелка. Миналата седмица Суарес даде интервю в родината си, в което заяви, че би преговарял с клуб, който през новия сезон ще играе в Шампионската лига. Това породи редица спекулации за бъдещето му.

Освен Суарес, за трансфер в Ювентус през лятото се спрягат още Алексис Санчес от Барселона и бившият голмайстор на тима Златан Ибрахимович, който в момента е футболист на Пари Сен Жермен.

„Кой бих предпочел за подарък за рождения си ден между Санчес и Суарес? Доволен съм от футболистите, които имаме в момента и искам да ги задържим. В този момент от сезона изобщо не мислим за трансферния прозорец“, коментира Марота.

„Ибрахимович? Той е шампион, но Ювентус има икономически параметри, които трябват да бъдат уважавани, а заплатата му е доста по-висока от тях“, каза още босът на „старата госпожа“.