Нека бъдем по-добри, призоваха от студиото на Дарик победителките в Девойка Кюстендилска пролет
Нека бъдем по-добри, призоваха от студиото на Дарик победителките в Девойка Кюстендилска пролет / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил

Кюстендил е хубав и спокоен град, където младите  хората могат да се забавляват, но за съжаление няма достатъчно работни места, около това се обединиха в студиото на Дарик  "Девойка Кюстендилска пролет 2013" Беатрис Кацарова, нейните подгласнички Александра Васева и Диана Манолова, както и момичето на публиката Кристина Василева.

"Обичам да се разхождам в лесопарк "Хисарлъка" и да ходя на дискотеки. Алеята също ни е много хубава", заяви "Девойка Кюстендилска пролет 2013" Беатрис Кацарова. Тя учи в паралелка- биология в ПМГ, като иска да следва медицина и по точно- фармация. Беатрис сама е решила да се яви на конкурса и сега е много щастлива от победата.

Майката на Александра Васева е причината тя да се яви на "Девойка Кюстендилска пролет 2013" и сега е една от най- щастливите жени в Кюстендил. Александра учи в ПГ по икономика и мениджмънт, но още се лута в желанията си за висше образование. Втората подгласничка Диана Манолова е една от малкото ученички в Професионалната техническа гимназия "Джон Атанасов". Учи компютърна техника и технологии. Тя се явява за втори път на конкурса, след 2011 година, следвайки семейна традиция. Братовчедка й Десислава също е втора подгласничка на Девойка Кюстендилска пролет през 2006 г., при второто си явяване на сцената.

Момичето на публиката Кристина Василева, както и Александра Васева казаха в студиото на Дарик, че Беатрис е момичето, което е заслужавало най- много да спечели конкурса и да бъда Девойка Кюстендилска пролет. Кристина учи в ПГ по икономика и мениджмънт, но иска в бъдеще да се занимава с психология и да изучава поведението на човека.

Момичетата са останали с отлични впечатления от Графа и Мария Илиева, от водещите Юлиян Вергов и Стефания Колева. Най- приятно им е било по време на бразилския танц- зумба, защото по официални тоалети им е било много студено на сцената пл. "Велбъжд", в съботния ден.

Беатрис, Александра, Диана и Кристина пожелаха на всички слушатели на Дарик-Кюстендил, да са здрави и да намират повече поводи за усмивки. "Нека бъдем по-добри", нарекоха най-красивите момичета на Кюстендил.