• Размер на шрифта:

Роман Василев

12 март 2013 16:59

Роман Василев
© morethangreen.bgbc.bg  
Тема в развитие:

Роман Василев е министърът за развитие на електронното правителство. Той е директор на българския развоен център на американската компания Johnson Controls Electronics.

Роман Василев има бакалавърска степен по машинен дизайн и автоматизация на процесите от университета Tsinghua в Пекин и MBA диплома по международен мениджмънт от Thunderbird - School of Global Management в САЩ.

Василев започва кариерата си като инженер проекти в Chiyoda Corporation в Япония. Прекарва осем години на различни позиции в същата компания в същата страна. Първата му среща с Johnson Controls Automotive Systems e в Япония като консултант по мениджмънта.

По-късно той се връща в Европа и по-точно в Унгария като сътрудник "Бизнес развитие" на Euronet Worldwide. Става мениджър за България на Euronet Worldwide, а Johnson Controls търпеливо го изчакват да завърши проекта си за Euronet, за да го направят директор на развойния си център в София през 2008 г

 Етикети: Роман Василев

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Тя: Къде си, няма ли да се прибираш най-после? Той: Спомняш ли си магазина, в който си хареса онези перлените обички? Тя: Да, мило!! Той:… Виж още