Габрово

Ангел Славчев:"До гуша ни дойде от ментета"

9 март 2013 12:37 | Автор: Стела Благоева

Ангел Славчев:"До гуша ни дойде от ментета"
© Дарик Габрово  

Около 70 представители на инициативни комитети, организатори на протестите в страната, дойдоха днес в Габрово.  Срещата започна около 11,30 часа в зала "Дружба" на хотел Балкан. Участниците, които преди това се събраха на гаровия площад, преминаха през засилен фейсконтрол и пропускателен режим. Някои от закъснелите срещнаха затруднения с достъпа и това предизвика напрежение. В Габрово са представители на близо 35 града и според Ангел Славчев, това са хората правили протестите по места. "До гуша ни дойде от ментета", коментира той. Журналистите бяха допуснати в началото на срещата, която започна с едноминутно мълчание в памет на Пламен Горанов и възгласи "Българи - юнаци!".

След това представителите на медиите трябваше да напуснат, а участниците в срещата започнаха да попълват декларации, дали членуват в партии и неправителствени организации. Партийни членове не се допускат на форума. В 15 часа се очаква да бъде направено изявление за медиите за решенията, взети на срещата. Вероятно ще бъдат определени следващите стъпки на протестиращите.

В звуковия файл Ангел СлавчевЕтикети: среща, протестиращи, Габрово, Ангел Славчев

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

#31

123 - 11.03.2013 г. 11:03:14

Иво Инджев "Не бих се занимавал отново с най-представителния от кандидатите за власт сред тези рекламни физиономии на протестите Ангел Славчев, но той дефилира непрестанно в централните средства за информация, които го легитимират в качество, доста по-различно от действителния му нрав. Появи се като събеседник тази сутрин и в Нова телевизия, където му спестиха истинското представяне. А днешно интервю за в. „Стандарт” Славчев „повишава тон” срещу критиците си . Запитан какво ще отговори на обвиненията, че е ляв екстремист, той отговаря, че това били „долнопробни атаки”. С което си „изпроси” още малко подробности извън онези, които вече съм публикувал за участието му в незаконния опит да бъде заглушен граждански протест за демонтирането на съветския паметник в центъра на София от 11 януари 2011 г.

Ангел Славчев се представя за „служител” във фирма, но проверка в търговския регистър показва, че всъщност е съдружник в регистрираната на 29.09.2011 г. в София фирма КА СТИЛ 2001 ООД, чиито следи водят към Москва. Единият от съдружниците му Георги Иванов Гроздев е регистриран с пълномощно, издадено от консулството на България в руската столица.

Излиза, че борецът срещу капитализма ( и „фашизма” в лицето на гражданите, наричани от неговата компания на онзи екстремистки контрамитинг „фашистки свине”), не е просто „служител”. Заиграващият се с крайно лявата идеология и реторика водач на софийските протести, който се самоназовава в интернет Ангел Че, всъщност е капиталист(че).

Същият често споменава, че е напуснал партията Българска левица ( на бившия депутат от БСП Иван Генов), но кой знае защо пропуска факта, че не е бил редови член, а кандидат за депутат в листите на партията за парламентарните избори през 2009 г. под №21. Да не би да му е неприятно, че се е повалил на едни избори? "

#30

Ето едно мнение - 11.03.2013 г. 10:55:48

Ето едно мнение , което заслужава внимание . То е на Фичо под друга новина , но е мн. точно :
" Защо заблуждавате народа ?
1.До колко са легитимни т.н. обществени съвети ?
Кой ги избира ? Кого представляват ? Как ще докажат , че представляват целия народ, а не олигархическа групичка манипулатори ? Кой ще контролира самите обществени съвети ? Кой ще определи тяхната мандатност ? Ще има ли и какъв ценз за лицата , представляващи тези съвети в държавните институции ? Нали тези хора , освен да се усмихват трябва и да имат съответната компетентност. Кой и как ще контролира действията на тези представители и ще им търси отговорност ? Или те ще се превърнат в новите недосегаеми , които след това ще се чудим как да сменим ?
2.Какви са вашите идеи за предотвратяване на корупцията сред самите представители на обществените съвети ?
Как конкретно ще попречите на богатите монополи да си напазаруват цели обществени съвети на цена , значително по-ниска от тази, която и сега плащат по корупционните схеми ? Какви точно са мерките за предотвратяване на това , при положение , че повечето от активно протестиращите имат ниски възнаграждения и е невероятно да устоят пред една тлъста пачка , надвишаваща всичките им заплатици до края на живота ?
Как точно ще се справите с това ? Как ?
3.Изключително лесно е да се изманипулира едно решение на който и да е държавен орган , като се обяви, че обществения съвет не е съгласен с него.В противен случай хората ще бъдат отново организирано изпратени на улицата.
Как смятате да гарантирате при това положение стабилно държавно управление и доверието на инвеститорите ? Как конкретно ? Кой ще ви повярва , че след едни нови протести няма да смените правилата на играта , според това, кой конкурент ви е платил повече под масата ?

До тук Ви зададох 15 конкретни въпроса.А те , неизяснените са стотици.От компетентните отговори на тези въпроси зависи дали ще живеем в нормална държава, или в конюшня , където всеки може само да цвили свободно и да чака да му подхвърлят наръч сено и слама за постелка. "

Сега ясно ли ви е кой е А.Славчев и кой вече е яхнал протестите ? Във Варна начело е местният лидер на комунистическото революционно движение "Че Гевара " . Даже имаше интервю с него по телевизията ! Тук е същият боклук.Това не е народът ! Това са мошениците , жадни за парите на властта !

#29

SATANATA - 10.03.2013 г. 13:06:48

HODETE DA SPITE=MHOGO SE IZMORIHTE

#28

Business - 10.03.2013 г. 10:45:30

Щом всички искат да има какъвто и да е бизнес в страната, то нека инкриминират неплащането на задължение по фактура, например след изтичането на 3 м. от издаването й, освен ако кредиторът се е съгласил изрично. Всеки да поръчва толкова колкото може да плати, а не да мамят с кухи фирми почтените търговци. Нека задължат и застрахователите, на всяка фактура да има застраховка, ако не плати длъжника, нека плати застрахователя. Това може да стане и с банките, да ги задължат да заплащат фактурите например на 80 % и после да си ги събират от длъжниците. Стига са смукали от хората.

#27

OSTEN - 10.03.2013 г. 08:05:20

K O I P L A CH T A ZA HOROTO PO MEGDANITE==========================

#26

аз - 10.03.2013 г. 07:59:27

SAMO PWLNI GUCHI79821

#25

Мунчо - 09.03.2013 г. 22:30:07

Само Ташев и Николай Борча! Да живее девети септември! Нека, нека се наредят във властта, че все им се изплъзва... Николайчо беше кандидат за общински съветник от РЗС, Ташев смени три партии.....

#24

До Хари Гербовски Гербофилски№22 - 09.03.2013 г. 21:08:58

Русофилите са доста по добри българофили и полезни за страната от колкото лакеите амерканофили ликвидатори на мат'рияла, тъй че нищо лошо му няма на момчето даже напротив!!!!!

#23

111 - 09.03.2013 г. 20:10:45

нещо не му е чиста работата на този Ангел Славчев..хора не се подвеждайте по болшеевики, нещо ми замирисва на Гоце...

#22

Хари Габровски - 09.03.2013 г. 19:43:55

Такова мекотело като А.славчев да се прави на герой е най голямата гавра. Това,че той е там показва ,че има някакъв сценарий и всичко се диктува. Той не е човек който да ни представлява. Партиец левичар-русофил е и всеки го знае. А и това показва откъде удва сценарият. Жалко,че и К.Ташев му се е вързал .

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Пепеляшка се кара на добрата фея след бала: - Това, че каляската ми се превърна в тиква, някак си го преживях. Това, че кочияшите ми… Виж още