Преглед на регионалния печат на 8.03.2013 г.
Преглед на регионалния печат на 8.03.2013 г. / netinfo

„Вчера и днес цветята двойно по-скъпи“ – водещото заглавие за „Екип 7“. По 6 лева са евтините букетчета, 90 лева за луксозен, най-вървят розите, внос от Южна Африка – разказва статията. „Явор Нотев пак спъна делото срещу Наско Анастасов в Търговище“ – съобщава на стр. 4 „Екип 7“. Депутатът и адвокат на Симеон Дянков втори път се оказа възпрепятстван да присъства на заседанието. „До месец съдът решава да има ли такси за предучилищните групи“ – пише на първа страница „Екип 7“. Кметът оспори отмяната им, нито една майка не дойде в съда да защити интереса си.

„Л.Местан: Може да се окаже, че в Разград ще има само 4 депутати, и то от ДПС, с което ще стане Северният бастион на движението“ – водещото заглавие за „Гледища Днес“. Статията разказва за вчерашното посещение на председателя на ДПС в Разградско. „Водоснабдяване Дунав“ оттегли от ЗКЕВР искането си за увеличаване цената на водата“ – пише на първа страница „Гледища Днес“. „Не сме искали и няма да искаме пари от общината за дъждовната вода“ – заявил на заседание на две комисии към Общинския съвет управителят Красимир Стоянов. „Коста Чутурков на прага на 90-годишнината: „Автопортретът ми е в стиховете ми“ – статия от стр. 4 в „Гледища Днес“ – разказва за известния журналист, поет, писател-мемоарист, общественик.

„Лютви Местан: „Разградските депутати от ДПС са еталон“ – водещото заглавие за „Лудогорски вестник“. Те са Те са ярки професионалисти – коментира председателят на ДПС, по думите му партията отново ще има четирима народни избраници от региона, заради намалението на мандатите след Кърджали Разград ще е втората област с всички мандати за ДПС.“ПМГ добави химн към символите на училището“ – заглавие от първа страница на „Лудогорски вестник“. Статията продължава на стр. 4. „Преизбраха д-р Владимир Заимов за председател на БЧК в областта“ – информира още „Лудогорски вестник“.